Bogaarden barst!

Bogaarden barst zONDAG

  • Schoukensbouw podium & Phenix Skyshelter

  • vanaf 18u

  • GRATIS

Onze zondagavond wordt dit jaar te gek! Wij hebben ons best gedaan om er iets moois van te maken.

Zo komt onder andere niemand minder dan Guga Baul met zijn Radio Guga formatie en sluiten de Kicks de live optredens af met een knallend feestje.

Ontdek hier de details… Oh ja deze avond is de inkom volledig gratis.

19u Ball & Chain

Ball & Chain verzorgt een avondvullend programma gericht op ambiance, nostalgie en plezier. Swingende Sixties, Funky Seventies, Hardrockende Eighties en nog wat melige Nineties? Absoluut. Wie gaat de uitdaging aan om stil te blijven zitten?

21u Radio Guga

Waar Radio Guga komt, is er altijd feest. De band heeft dan ook een sterke formule: bekende hits, een schitterende band en vooral: Guga Baul, meester in stemmenimitaties en grappige bindteksten. Wie Radio Guga al gezien heeft, weet dus dat je veel meer krijgt dan een coverband.

Nu ziet de band het nog grootser dan voorheen, want ze krijgen de versterking van topzangeressen Chantal Kashala en Karen Yperman. Hierdoor kunnen ze een nieuw repertoire aan hits aanboren en nog meer sfeer maken op het podium. Tussen de meer dan 50 imitaties krijg je de vertrouwde stemmen van Bart Peeters, Raymond Van het Groenewoud, Clouseau en Elvis Presley, maar mag je je ook verwachten aan Ed Sheeran, Kings of Leon, Toto, Fleetwood Mac, Stromae, The Black Eyed Peas en waarom niet: Rammstein!

23u De Kicks

Wat ooit begon als een spontane samenwerking tussen vijf vreemden, is gegroeid tot een hechte vriendengroep en een energieke partyband. Het belangrijkste doel is om niet alleen zelf plezier te hebben, maar ook om het publiek te betrekken en iedereen te laten dansen, springen, meebrullen en het feestje compleet te maken. The Kicks bereiken dit door een snelle en naadloze mix te creëren waarin verschillende muziekstijlen elkaar moeiteloos opvolgen. Stilzitten is absoluut geen optie, want ze willen dat iedereen geniet en het dak eraf gaat!

Hoofdsponsors