Bogaarden barst!

Bogaarden barst zONDAG

  • Schoukensbouw podium & Phenix Skyshelter

  • vanaf 19u30

  • GRATIS

WORK IN PROGRESS

 

Na een geslaagd optreden op onze Dorpsfeesten van vorig jaar zal dit energiek trio uit Halle opnieuw sfeervolle covers van vroeger en nu brengen op ons Schoukensbouw podium. Ambiance verzekerd!

GUY SWINNEN BAND

Guy Swinnen is een ware Belpoplegende en samen met zijn band (David Piedfort, Bart Buls en Marcus Weymaere) gaat Guy in 2023 op tour met hun nieuwe album ‘Rock Ain’t Dead’.

Hij zal zowel nieuwe songs als nummers uit het oeuvre van The Scabs brengen (Hard Times, Nothing On My Radio, Matchbox Car,…) en dit afgewisseld met covers van rockklassiekers die van hem de muzikant gemaakt hebben zoals we hem vandaag kennen. Rock ‘n roll van de bovenste plank dus!

LESCO

Deze knallende partyband speelde vorig jaar het Schoukensbouw podium plat en verhuist dit jaar naar het grote podium aan onze Phenix Skyshelter. Ondertussen is de band nog versterkt met een nieuwe zangeres dus verwacht je aan de ene pop- en rockklassieker na de andere waarbij je niet stil zal kunnen blijven staan!

KAaPRISUN

Dj KAAPRISUN is geen onbekende op onze Dorpsfeesten en heeft al enkele erg gesmaakte passages op zijn teller staan. Met de beste dansplaten en meezingers van vroeger zal hij voor een knallende afsluiter zorgen van onze Dorpsfeesten!

Hoofdsponsors