Corona boycot de Dorpsfeesten

Covid-19 houdt onze samenleving stevig in zijn greep. Ook wij zijn triest te moeten melden dat, omwille van de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus, we onmogelijk de Dorpsfeesten kunnen organiseren dit jaar. We hebben lang met het idee gezeten om te wachten zolang er niets verboden is, maar onze plannen werden steeds achterhaald door de evolutie van de pandemie.

De realiteit is nu eenmaal wat ze is, feesten organiseren met veel mensen – als het dan als mag – met respect voor afstand en dergelijke zijn gewoon onmogelijk. Steun vragen aan sponsors in deze tijden is niet fatsoenlijk. Hulp vragen van medewerkers tijdens het feestweekend onverantwoord. Plezier beleven en sociaal contact hebben zonder na te hoeven denken…. welke zin heeft het dan om onze organisatie voor 2020 verder te zetten.

Maar wij kijken al vooruit, we zijn positief voor de toekomst, en maken al plannen voor onze winterfeesten. Misschien is dit wel eens een kans om wat meer in te zetten op onze Swoepajee. Uiteraard zullen we ook hier voor moeten afwachten, maar hierover nadenken brengt ons als bestuur samen (nu nog wel digitaal). De datum voor de Dorpsfeesten in 2021 kennen we ook al. Noteer alvast 23,24 en 25 juli in jullie agenda.

Wij wensen ieder van jullie een goede gezondheid, veel moed om te blijven volhouden, veel hoop op beterschap! Tot later.