Bogaarden barst!

Bogaarden barst zONDAG

  • Schoukensbouw podium & Phenix Skyshelter

  • zondag 28 juli vanaf 19u

  • Gratis

Bogaarden Barst op zondag staat zoals steeds in het teken van gratis optredens voor jong en oud. Met o.a. Radio Guga en The Kicks kan je jou aan veel meer dan de doorsnee coverband verwachten en zal je kunnen meezingen en dansen met bekende hits van vroeger en nu. Ambiance verzekerd!

LINE-UP:

19u

BALL & CHAIN

Deze band uit Ninove is gericht op ambiance, nostalgie en plezier. Swingende sixties, funky seventies, hardrockende eighties en nog wat melige nineties? Absoluut! Wie gaat de uitdaging aan om stil te blijven zitten?!

21u

Radio guga

Waar Radio Guga komt, is er altijd feest. De band heeft dan ook een sterke formule: bekende hits, een schitterende band en vooral: Guga Baul, meester in stemmenimitaties en grappige bindteksten. Wie Radio Guga al gezien heeft, weet dus dat je veel meer krijgt dan een coverband.

Nu ziet de band het nog grootser dan voorheen, want ze krijgen de versterking van topzangeressen Chantal Kashala en Karen Yperman. Hierdoor kunnen ze een nieuw repertoire aan hits aanboren en nog meer sfeer maken op het podium. Tussen de meer dan 50 imitaties krijg je de vertrouwde stemmen van Bart Peeters, Raymond Van het Groenewoud, Clouseau en Elvis Presley, maar mag je je ook verwachten aan Ed Sheeran, Kings of Leon, Toto, Fleetwood Mac, Stromae, The Black Eyed Peas en waarom niet: Rammstein!

23u

THE KICKS

Moeten we The Kicks nog aan je voorstellen ? Als je er vorig jaar bij was of de RINGtv reportage over die avond zag weet één ding: met The Kicks is het altijd één groot feest. Dit jaar zal deze vijfkoppige live band uit de streek onze Dorpsfeesten in schoonheid afsluiten na Radio Guga en iedereen trakteren op een nieuwe show met een energieke en naadloze mix van knallende hits. Verschillende muziekstijlen zullen elkaar moeiteloos opvolgen en stilzitten is absoluut geen optie want deze onnavolgbare partyband heeft maar één missie: het dak van onze Phenix skyshelter eraf blazen!

00u30

LES BREUKES BOOM BOOM

Voor ambiance in the room belt ge Sander Pollé en Sam Getz aka Les Breukes Boom Boom! We feesten tot in de vroege uurtjes en sluiten de Dorpsfeesten al knallend af!

Hoofdsponsors