Los den bos in…

Bogaarden Barst powered by Braza

  • Phenix Skyshelter

  • vanaf 21u

  • 9 euro online

  • 11 euro aan de kassa

  • 17 euro online als combiticket (vrijdag + zaterdag)

Bogaarden Barst is sinds 10 jaar de naam voor de fuifavond en avondoptredens van de Dorpsfeesten. De naam spreekt voor zich…

Na een succesvolle editie vorig jaar met o.a. Ronnie Retro werken we dit jaar opnieuw samen met Braza Events voor de invulling van onze fuif op vrijdagavond. Braza Events zijn vijf jonge enthousiastelingen die met frisse jeugdige moed hun stappen zetten in het organiseren van events en al verschillende succesvolle fuiven op hun teller hebben staan.

Het belooft opnieuw een daverend feest te worden met een geweldige DJ line-up dus bestel zo snel als mogelijk jullie tickets want op is op!

Belangrijk: op deze fuif geldt ‘IN = IN & OUT = OUT’ ofwel dat je niet meer opnieuw het feestterrein kan betreden van zodra je het terrein hebt verlaten. Op deze manier garanderen we een veilige feestomgeving en vermijden we geluidsoverlast voor de buurt aan de inkom van het terrein.

Wij geven op onze Dorpsfeesten graag jonge opkomende DJ’s een podium en publiek met een heuse DJ contest. De winnaar van de wedstrijd zal de eer krijgen om in september op de weide van Braza Open Air te schitteren.

Met roots in België en Nederland is DJ Pat B en zijn zijn ‘freestyle’ sound erg bekend in de Benelux. Met daarnaast optredens in Spanje, Frankrijk en Duitsland groeit zijn fanbase elke dag.

Hij heeft een unieke band met zijn fans en achter de draaitafels doet hij er alles aan om iedereen de tijd van hun leven te bezorgen. Het maakt niet uit of het Defqon 1, Tomorrowland, Reverze of gewoon de plaatselijke club in de buurt is – Pat B bezorgt iedereen een smile en zorgt steeds voor een knallend feest!

Sfeerbeheer van de bovenste plank uit Gooik

Alles kapot van Bilzen tot Bogaarden met DJ Kenny HEX!

Hoofdsponsors