HIELP JE DIT JAAR MEE OP ONZE DORPSFEESTEN ?
DAN VERNEMEN WE GRAAG JOUW FEEDBACK

Hoewel we van een topeditie mogen spreken is er altijd ruimte voor verbetering op bepaalde punten en daarom stellen wij alle feedback op prijs met het oog op het bieden van een 5 sterren ervaring aan alle bezoekers van onze Dorpsfeesten.

Als medewerkers en helpende verenigingen zijn jullie alvast essentiële schakels om onze feesten vlot te laten verlopen zonder al te grote wachttijden voor onze bezoekers dus we horen graag wat goed is en behouden moet blijven of wat minder goed is en eventuele bijsturing vraagt voor volgend jaar. Wij nemen deze punten dan mee in onze interne evaluatie en voorbereidingen voor volgend jaar.

Alvast bedankt en we hopen ook op jouw hulp te rekenen volgend jaar op vrijdag 26, zaterdag 27 en/of zondag 28 juli 2024 op de 45ste editie van onze Dorpsfeesten.

Stuur ons jouw gegevens

Wanneer hielp je ?

Waar hielp je ? (indien geen opbouw of afbraak)

Wat waren de positieve punten en wat zijn de eventuele verbeterpunten tijdens jouw shift(en)? Mocht je verder nog algemene opmerkingen of suggesties hebben horen we dit ook graag.

De Dorpsfeesten kunnen enkel doorgaan dankzij de hulp van onze vele vrijwilligers die gedurende ons feestweekend bepaalde shifts komen meehelpen. Voor verenigingen is dit bovendien de ideale manier om tussendoor de kas wat te spijzen want per shift ontvangen zij een geldcheque. Door onze winst jaarlijks te delen willen wij op onze beurt het lokale verenigingsleven steunen.

Jullie handen zijn een grote hulp

Wil je graag meewerken aan de Dorpsfeesten of willen jullie met een groep van minstens 5 komen helpen in naam van een vereniging of organisatie uit de streek? Contacteer ons dan via onderstaand formulier en we nemen zo snel als mogelijk contact met je op. Helpende handen ontvangen steeds een authentieke crew t-shirt, een drankenkaart en onze eeuwige dank!

WIL JE als medewerker of vereniging OOK MEEHELPEN OP ONZE VOLGENDE EDITIE OP 26, 27 & 28 JULI 2024 ?
Stuur ons DAN jouw gegevens

Wij contacteren je zo snel mogelijk na het ontvangen van jouw gegevens en Jo Vandersteen zal hierbij je contactpersoon zijn.

Alvast hartelijk dank voor jouw interesse om mee te helpen!

Stuur ons jouw gegevens

Hoofdsponsors