WIL JE als medewerker of vereniging OOK MEEHELPEN OP ONZE VOLGENDE EDITIE OP 26, 27 & 28 JULI 2024 ?
Stuur ons DAN jouw gegevens

Wij contacteren je zo snel mogelijk na het ontvangen van jouw gegevens en Jo Vandersteen zal hierbij je contactpersoon zijn.

Alvast hartelijk dank voor jouw interesse om mee te helpen!

Stuur ons jouw gegevens

De Dorpsfeesten kunnen enkel doorgaan dankzij de hulp van onze vele vrijwilligers die gedurende ons feestweekend bepaalde shifts komen meehelpen. Voor verenigingen is dit bovendien de ideale manier om tussendoor de kas wat te spijzen want per shift ontvangen zij een geldcheque. Door onze winst jaarlijks te delen willen wij op onze beurt het lokale verenigingsleven steunen.

Jullie HEPENDE handen zijn een grote hulp

Zit je in een vereniging in de streek rond Pepingen en willen jullie graag meewerken aan de Dorpsfeesten met een groep van minstens 5? Contacteer ons dan via onderstaand formulier en we nemen zo snel als mogelijk contact met je op.

Zit je niet in een vereniging maar wil je vrijwillig komen helpen? Geen probleem, dit is zeker mogelijk. Individuele helpende handen ontvangen steeds een authentieke crew t-shirt, een voucher voor jouw wallet om te drinken en te eten tijdens de feesten en onze eeuwige dank!

DANK AAN ONZE HELPENDE HANDEN DOOR DE JAREN HEEN:

Hoofdsponsors