HET TERRAS MET HET MOOISTE PANORAMA VAN HET PAJOTTENLAND

zomerterras met live optredens & STRAATTHEATER

  • Vrijdag vanaf 16u

  • Zaterdag vanaf 14u

  • Zondag vanaf 14u

Drie dagen lang kan u op ons ruime zomerterras genieten van onze Dorpsfeesten en een uniek panoramisch zicht over Bogaarden. Een overkapping van meer dan 300 vierkante meter en tientallen parasols bieden daarnaast bescherming tegen alle weersomstandigheden.

Drank bestellen op het terras kan eenvoudig via onze app en een QR code op tafel waarna jouw bestelling aan tafel zal gebracht worden. Bestellen aan de toog is daarnaast ook mogelijk, betalen doe je daar ook met de app of met een cashless betaalkaart.

Aan onze take-away zone naast het zomerterras kan je verder steeds ook verschillende snacks (frietjes, pasta, ijsjes,…) verkrijgen.

Op zaterdag en zondag kan je bovendien gratis vanop ons zomerterras genieten van verschillende optredens en zullen er dit jaar nog meer straattheateracts dan anders te zien zijn op onze feestwei:

ZATERDAG

Op zaterdag kan je vanop ons zomerterras de Sportarun jogging en springkastelen van onze Kindernamiddag bezichtigen en zullen de ‘Cleaning Clowns‘, een vuurspuwer en ‘Les Piccolos’ vanaf 14u hun opwachting maken op de wei met bijzondere straattheateracts. Vanaf 19u kan je tot slot genieten van live muziek door ‘Right and Left‘.

ZONDAG

Op zondag is ons zomerterras dan weer de perfecte uitvalsbasis om te gaan kijken naar de Farmstacle Race om 13u, het optreden van Pipo & Pipette om 14u, de show van dansstudio Ballerino om 15u30, de roofvogelshow om 16u30 en het optreden van Coldplayers om 17u.

Daarnaast kan je vanaf 14u ook genieten van verrassende straattheateracts door Struzzo‘ en ‘Passeggiata Veneziana‘.

Hoofdsponsors