Schoukensbouw presenteert

zomerterras met live optredens & STRAATTHEATER

  • Vrijdag vanaf 16u

  • Zaterdag vanaf 14u

  • Zondag vanaf 14u

Drie dagen lang kan u op ons ruime zomerterras genieten van de feesten en een uniek panoramisch zicht over Bogaarden. Een overkapping van 310 vierkante meter en tientallen parasols bieden daarnaast bescherming tegen alle weersomstandigheden.

Drank bestellen op het terras kan eenvoudig via een QR code op tafel waarna jouw bestelling aan tafel zal gebracht worden. Bestellen en afhalen aan de toog is daarnaast ook mogelijk met bonnetjes.

Aan onze take-away zone naast het zomerterras kan je verder steeds ook verschillende snacks (frietjes, pasta, ijsjes,…) verkrijgen met bonnetjes.

Drank- en eetbonnen zijn steeds te verkrijgen aan de centrale kassa aan 1.25 euro per bon. Nieuw dit jaar is dat je ook reeds op voorhand online drank- en eetbonnen kan bestellen aan een voordeliger tarief in onze ticketshop via een voucher ter waarde van 20 drank- en eetbonnen aan slechts 1.20 euro/bon. Deze voucher kan dan eenvoudig ingescand worden aan de centrale kassa en ingeruild worden voor 20 drank- en eetbonnen aan een afzonderlijke stand waardoor u bovendien ook tijd bespaart.

Op zaterdag en zondag kan je bovendien gratis vanop ons zomerterras genieten van verschillende optredens en zullen er dit jaar nog meer straattheateracts dan anders te zien zijn op de wei:

ZATERDAG

Op zaterdag kan je vanop ons zomerterras de Sportarun jogging en springkastelen van onze Kindernamiddag bezichtigen en zullen de ‘Relva‘ en ‘The Victorian Scientists’ vanaf 14u hun opwachting maken op de wei met een bijzonder straattheateract. Vanaf 18u zullen Bucklefish en Jens De Geyter vervolgens het beste van hunzelf geven op het Schoukensbouw podium.

ZONDAG

Op zondag is ons zomerterras dan weer de perfecte uitvalsbasis om te gaan kijken naar de Farmstacle Race om 12u, de hondenshow om 14u, het optreden van Pipo & Pipette om 15u, de roofvogelshow om 16u en/of de show van dansstudio Ballerino om 16u30.

Daarnaast kan je vanaf 14u ook genieten van straattheater door De Kleine Goochelaar‘ en ‘De Kip van Koe Koe‘ en komt accordeonist Jonas Van Esch van Wederzijds Genoegen langs om voor muzikale sfeer en ambiance te zorgen.

Hoofdsponsors