Schoukensbouw presenteert

Het mooiste zomerterras

  • Vrijdag vanaf 16u

  • Zaterdag vanaf 15u

  • Zondag vanaf 12u

Drie dagen lang kan u op ons ruime zomerterras genieten van de feesten en het mooiste uitzicht van Bogaarden. Een overkapping van 310 vierkante meter gerealiseerd door Senth Concept en tientallen parasols bieden alvast bescherming tegen alle weersomstandigheden.

Elke dag valt er vanalles te beleven op en rond ons zomerterras:

Zo is er op vrijdag vanaf 16u het After Work zomerterras waarbij u met uw collega’s de werkweek gezellig kan afsluiten met een hapje en een drankje. Onze huis-DJ zorgt alvast voor de passende sfeer & dansmuziek.

Op zaterdag is er vanaf 15u de Kindernamiddag. Vanop het terras kan u uw kinderen zien spelen en om 18u spelen Cliff Willy en zijn podiumboys op het Schoukensbouw podium. Om 19u30 geeft de jonge rockband Alice Mae tot slot het beste van zichzelf.

Op zondag is ons zomerterras tot slot de perfecte uitvalsbasis om te gaan kijken naar de hondenshow om 13u30, de Farmstacle Run om 14u, het optreden van Priet Praat om 15u en/of de show van dansstudio Ballerino om 16u30. Bovendien kan u ook genieten van straattheater met een verrassende act voor jong en oud.

De toegang tot het zomerterras is volledig gratis.

Tot slot kan u steeds verschillende snacks (tapas, frietjes, ijsjes,…) verkrijgen aan de feesttent naast het zomerterras.

Hoofdsponsors